Tájékoztatás

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Szarvasi Polgármesteri Hivatalban a koronavírus járvánnyal összefüggésben járványügyi megfontolások miatt, megelőző intézkedésként a személyes ügyfélfogadást 2020. szeptember 8. napjától visszavonásig korlátozzuk.

Kérjük Ügyfeleinket, törekedjenek arra, hogy ügyeiket telefonon, postai úton vagy elektronikus formában az alábbiak szerint intézzék:

1. Kérelmeiket a Szarvas Város honlapján elérhető nyomtatványokon postai úton az 5540 Szarvas, Szabadság út 36. címre vagy elektronikus úton az alábbi e-mail címek valamelyikére küldjék meg:

  • Szarvas Város Polgármesterének: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Szarvas Város Címzetes Főjegyzőjének: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • szociális és hatósági ügyekben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • adóügyekben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

2. Az ügyfélkapuval rendelkező ügyfeleink részére a honlapról is elérhető E-önkormányzati portálon keresztül biztosított az ügyintézés (https://e-onkormanyzat.gov.hu).

3. A portán kihelyezett, az ügyintézéshez szükséges (a honlapon is elérhető) nyomtatványokat kérjük otthon töltsék ki és a bejáratnál található ládába -borítékban vagy lefűző tasakban - helyezzék el. A nyomtatványokon kérjük tüntessék fel elérhetőségeiket (e-mail, telefonszám).

4. A helyi adókkal kapcsolatban kérjük kizárólag telefonon vagy elektronikus úton érdeklődjenek.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az e-önkormányzati portál használatával lehetőségük nyílik arra, hogy a kiválasztott önkormányzat felé az adó- és illetékfizetési kötelezettségüket elektronikus úton teljesítsék.

5. Anyakönyvi ügyek intézésével kapcsolatban kérjük vegyék fel a kapcsolatot ügyintézőinkkel az alábbi telefonszámokon, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen:

  • 66/311-122/133mellék
  • 66/311-122/134mellék
  • 66/311-122/140mellék

Amennyiben további kérdésük merül fel, kérjük hívják a 66/311-122-es telefonszámot. Megértésüket ezúton is köszönjük!

Szarvasi Polgármesteri Hivatal

Nyomtatás  

Hivatali kapu

Szarvasi Polgármesteri Hivatal
Hivatali kapu rövid neve:
SZARVASPH
KRID: 300060755


Szarvas Város Önkormányzata
Hivatali kapu rövid neve:
SZVO
KRID: 754234390

Kapcsolat

hivatal (@) szarvas.eu

+36 - 66 / 311 - 122

+36 - 66 / 210 - 063

5540 Szarvas, Szabadság út 36.