Alföldvíz Zrt. rajzpályázata

LÉGY TE A VÁLTOZÁS, ÉS TEDD JOBBÁ A VILÁGOT! címmel hirdet rajzpályázatot az ALFÖLDVÍZ Zrt.. A legjobb alkotások 600 ezer forint értékű kirándulást nyernek

Az egyik legnagyobb hazai víziközmű-szolgáltató, az ALFÖLDVÍZ Zrt. rajzpályázatot hirdet óvodásoknak és általános iskolásoknak a Víz világnapja alkalmából. A legszebb művek alkotói 600 ezer forint összértékben nyerhetnek kirándulást csoportjuk és osztályuk részére. Az ALFÖLDVÍZ, felelős szolgáltatóként kiemelt feladatának tekinti a környezetszennyezés csökkentését, a környezettudatos gondolkodás népszerűsítését, és a hazai vízkincs védelmét.

Március 22. a Víz világnapja, melynek a célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a mindenki számára elérhető, tiszta víz fontosságára és az édesvízkészletek veszélyeztetettségére.
A világnapot 1992-ben, a Rio de Janeiróban megrendezett Nemzetközi Környezet és Fejlődés Konferenciát követően kezdeményezte az ENSZ közgyűlése, és első alkalommal egy évvel később, 1993-ban tartották meg.

Ebben az évben 30 éve ünnepeljük.

A 2023-as Víz világnapja nemzetközi mottója: LÉGY TE A VÁLTOZÁS, ÉS TEDD JOBBÁ A VILÁGOT! A világnap arra hívja fel a figyelmet, hogy óvjuk meg a vizeinket és a környezetünket, minden jó irányba tett lépés segít ebben. A víz maga az élet, akárcsak a levegő. A gyerekeknek, a családoknak, az óvodáknak, az iskoláknak, és a kisebb-nagyobb közösségeknek is felelőssége, hogy a mindennapi vízhasználati szokásaink megváltozzanak, hiszen közös érdekünk, hogy takarékosan bánjunk a vízzel.

Ennek jegyében hirdet az Alföldvíz rajzpályázatot a szolgáltatási területén élő óvodásoknak és általános iskolásoknak.

A pályázóknak rajzon vagy festményen kell bemutatniuk, hogy miért fontos számukra, mindennapi kincsünk, az ivóvíz, mit tesznek annak védelme érdekében.

Az ALFÖLDVÍZ március 14-éig várja a pályaműveket.

A pályázaton a legjobb alkotások beküldői megnyerhetik óvodai csoportjuk, iskolai osztályuk kirándulását a kiírás szerint, összességében 600 ezer forint értékben.
A pályázati feltételekről részletes információ a szolgáltató honlapján, az alfoldviz.hu weboldalon olvasható.

Az eredményhirdetésre március 21-én kerül sor.

ALFÖLDVÍZ Zrt.

Plakát rajzpályázat


Nyomtatás  

Hivatali kapu

Szarvasi Polgármesteri Hivatal
Hivatali kapu rövid neve:
SZARVASPH
KRID: 300060755


Szarvas Város Önkormányzata
Hivatali kapu rövid neve:
SZVO
KRID: 754234390

Kapcsolat

hivatal (@) szarvas.eu

+36 - 66 / 311 - 122

+36 - 66 / 210 - 063

5540 Szarvas, Szabadság út 36.